Два велосипедиста одночасно виїхали з двох станцій один одному Відстань між станціями 72 км Швидкість першого велосипедиста 13км / год, а другого-на

Два велосипедиста одночасно виїхали з двох станцій один одному Відстань між станціями 72 км Швидкість першого велосипедиста 13км / год, а другого-на

  • 13-2 = 11 км / год швидкість другого велосипедиста
    13 + 11 = 24 км / год швидкість зближення
    72: 24 = 3 години відбудеться зустріч
    13 * 3 = 39 км проїде до зустрічі перший велосипедист
    11 * 3 = 33 км проїде до зустрічі другої велосипедист
    Відповідь 39 і 33 км від станцій
  • 13-2 = 11 км / год швидкість 2 велосипедиста 13 + 11 = 24 км / год швидкість зближення велосипедистів 72: 24 = 3 год (через 3 години велосипедисти зустрінуться) 13 * 3 = 39 км проїде 1 велосипедист 11 * 3 = 33 км проїде 2 велосипедист Відповідь: на відстані 39 і33 км від кожної станції відбудеться зустріч

Понравилась статья? Поделись с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − 88 =